Om det finns rolex replica en sak som Panerai är känd för är

  

Om det finns rolex replica en sak som Panerai är känd för är

Om det finns rolex replica en sak som Panerai är känd för är det förmågan att hysa en uppsjö av samma men olika klockmodeller i Luminor-samlingen. Det stora antalet olika smaker räcker för att få huvudet att snurra, men det är också det som gjorde samlingen så väldigt populär. Förmågan att ha en super löjlig Grand Complication, eller en smakfull dykare, eller till och med en robust, vintage militärinspirerad leksak, är vad jag skulle vilja säga som gör varumärket så attraktivt och kollektionen så attraktiv. För 2018 kombinerar Panerai en grupp Luminor-funktioner i en klocka. Panerai Luminor California 8 Days PAM00779 DLC (vi kommer att kalla det PAM00779 för kort), ser ut som en "great hits" från Luminor-samlingen.

Väskan mäter 44 mm, vilket inte är litet men ändå blygsamt vad gäller Panerai. Den innehåller allt det vanliga, lockande men ändå maskulina militära inflytandet du kan förvänta dig av Panerai, i ett lättviktsfodral av titan. I linje med de mest robusta designkvaliteterna väljer Panerai att ge fodralet en DLC-beläggning komplett med Panerais standardkroppskydd - något jag vanligtvis inte skulle vara ett fan av, men passar bra med det övergripande DNA klocka. Dessutom är vattenmotståndet otroligt 300 meter.

Att knyta ihop fodralet är ett brunt läderrem (igen, något jag vanligtvis fake rolex hatar) som fungerar otroligt bra för den övergripande estetiken. Panerai erbjöd initialt förstärkningsremmar till den italienska militären för att förhindra att klockans baksida kommer i kontakt med huden i extrem kyla eller värme. Intressant nog kan axelremmen vara standard, men den kan tas bort för det traditionella tvådelade läderremmen, och för den mer aktiva konsumenten kommer också ett gummirem att inkluderas.

Ratten "Kalifornien" har länge varit ett polariserande ämne, men något som har varit en traditionell del av Panerais DNA. Delade index använder romerska siffror längst upp på ratten och vanliga arabiska siffror längst ner. Detta var ursprungligen en funktion som finns i många gamla skolan Panerai militära delar (jag tror att de är dykare i synnerhet), och ger en trevlig vintage inflytande. Dessa index är Super-LumiNova - fyllda med en gulnad, nästan faux patinaeffekt - men där jag verkligen kan hamna efter. De termiskt fyllda lumenhänderna står i kontrast till ratten och bibehåller den starka Panerai-estetiken. En av de saker jag behöver berömma Panerai för den här modellen är den totala bristen på rolex kopia varumärke på urtavlan. Att välja att limma logotypen och / eller modellen mot ratten skulle ta bort det militaristiska och rena utseendet som gör klockan så attraktiv.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras