Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

  

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

Breitling Superocean rolex replica Heritage är en klassisk dykklocka som nu firar 70-årsjubileum med en liten uppdatering av designen och en helt ny rörelse utvecklad med Tudor-klockor. Den nya Breitling Caliber B20 är härledd från Tudor Caliber MT5612 som bland annat används i deras Black Bay-klockor. I själva verket lånar Tudors nya Black Bay-kronograf Breitling B01-kaliber som en del av det jag kallar deras "rörelserutbytesprogram" i år. Liksom i den tidigare versionen kommer Breitling Superocean Heritage II-kollektionen att innehålla en 42 mm och 46 mm automatisk hand med datum och en 46 mm automatisk kronograf.

Ursprungligen släpptes 1957, är Breitling Superocean fortfarande stark i många storlekar, färger och konfigurationer. Förutom deras mer moderna och sportiga Superocean-kollektion har Breitling släppt på ett intelligent sätt Superocean Heritage-kollektionen till årgangen för några år sedan.

De estetiska förändringarna är ganska diskreta, med rolex kopia en ny keramisk ring runt spåren av minuter som ersätter det gamla stålet, vilket gör att färgen matchar ratten i ett sömlöst utseende. Det är faktiskt ganska uppenbart jämfört med en tidigare modell, som du kan se ovan. Det är mindre, men en förfining som säkert ger ett mer raffinerat utseende. För dem som ser noggrant är minuthanden nu något mer svärdformad, och timmarhanden har nu en stålpartition i lumen i pilhuvudet.

Naturligtvis är den nya stora förändringen för de tre händerna den nya B20-rörelsen, en 28-rubin automatisk kaliber som vibrerar vid 28 800 km / h. Detta är Breitlings tolkning av Tudor MT5612-rörelsen som ger en 70-timmars kraftreserv. Det är uppenbart att båda varumärkena gynnas av varandras "specialiteter", med Tudors trehandiga rörelse tillämpad här, vilket förmodligen skulle öka kostnaderna avsevärt om Breitling skulle utveckla fake rolex det självständigt, och Tudor anpassade Breitling B01-rörelsen (inte den som används i kronografen). Breitling Superocean Heritage II, tänk på dig).

Kronografen Breitling Superocean Heritage II 46 mm har också några uppdateringar och modifieringar. Liksom hans bröder har kronografen nu en keramisk ram och samma mindre ändringar av telefonen. Breitling Superocean Heritage II-kronograf har den pålitliga gamla B13-kaliberen, baserad på Valjoux 7750. Den automatiska rörelsen arbetar vid 28 800 Vph och har en kraftreserv på cirka 42 timmar.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras