Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

 Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit synonymt med högklassiga resor och äventyr. I år på SIHH 2019 tillkännagav Vacheron Constantin två nya versioner av deras Overseas Ultra-Thin Perpetual Calendar. Dessa nya versioner lägger till ett par olika kombinationer av urtavla, fodral fake rolex och rem/armband; det mest anmärkningsvärda är det solida guldet med en silverurtavla på ett solidt 18k guldarmband och min favorit, en nästan mörkblå urtavla i ett 18k roséguldboett på ett blått alligatorband. Båda dessa klockor drar fördel av den anmärkningsvärda eviga rörelsen hos den ultratunna Calibre 1120 QP / 1-kalendern som gör att de kan ha en boetttjocklek på bara 8,1 mm. Den eviga kalenderrörelsen består av 276 komponenter och kläms in i ett utrymme som inte är bredare än 4,05 mm, alla erbjuder en 40-timmars kraftreserv utan att behöva några kalenderjusteringar fram till år 2100. Dessa klockor har också integrerade alternativ för rem/armband. 

Dessa klockor tillför ett element av klass och pizazz till Overseas-serien som du kanske inte känner att saknades, men när du väl ser alla mönster tillsammans passar de perfekt. När Vacheron först släppte Overseas Perpetual Calender Ultra-Thin 2016, var dina enda alternativ 18k vitguld om du ville ha ett armband eller silverversion på Alligator ett år senare, 2018, så vad denna 2019-utgåva ger dig möjligheten till en blå urtavla på alligator (min preferens) eller en silverurtavla på ett nytt solidt roséguldarmband med en ganska rejäl premie på 17,5k $. Det är fortfarande fantastiskt att se Vacheron Constantin utforska denna komplikation med fler alternativ och konfigurationer. Håller tummarna rolex replica för en stålversion en dag ...

Som nämnts ovan är detta ett lämpligt drag från Vacherons sida som möjliggör större valmöjligheter och mångfald i deras mycket komplicerade utomeuropeiska verk. Vacheron Constantin Overseas Ultra-Thin Perpetual Calendar finns i två versioner: Blue Diled on Alligator för 75 000 $ och Silver Diled med ett solidt 18k roséguldarmband och inkluderar Alligator för 92 500 $ - båda versionerna inkluderar en rem i suddgummi. För mer information och releasedatum, se vacheron-constantin.

Populära inlägg i den här bloggen

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

Rolex Submariner No Date Preis, Omega Constellation Preis, A Lange & Söhne