TAG Heuer tillkännagav sitt andra samarbete med rolex replica

 TAG Heuer tillkännagav sitt andra samarbete med "konstprovokatören" Alec Monopoly. I denna version finns det två nya klockor: TAG Heuer Formula 1 Alec Monopoly-klockan är en enkel trehandskvartsmodell, medan TAG Heuer Carrera Alec Monopoly-klockan är en automatisk kronograf. Båda klockorna rolex replica använder samma motiv som urtavlan, den enda skillnaden i presentationen är närvaron av sub-urtavlor på Carrera. Även om den extra funktionaliteten är en fördel, föredrar jag mycket den klara sikten som Formel 1-modellen erbjuder.

Samarbeten är inte nya för TAG Heuer. Varumärket frodas på partnerskap med ambassadörer och evenemangssponsring. Jag är ofta rädd att de inte är upp till sina klocksläpp, men deras namn har så stor tyngd att de verkar sälja bra, dock.

Dessa konstnärliga samarbeten är kanske höjdpunkterna i märkets kalender för mig. Andra märken har skapat liknande relationer; Keith Haring och Grems för Swatch, André Saraiva för Parmigiani och Richard Orlinski för Hublot kommer att tänka på som självklara exempel. TAG Heuer har mycket erfarenhet av att arbeta med människor utanför branschen. Som ett resultat blir deras konstnärliga verk ganska bra.

Alec Monopoly är en gatukonstnär som blev känd under den ekonomiska kollapsen 2007-2008. Hans lysande och lättillgängliga verk satiriserar ofta finansinstitutioner eller lagstiftning. Hans signatur - en klottrad version av hans namn - pryder botten av Carrera-modellen och bildar, i tre exemplar, bakgrunden till båda kvadranter.

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

Rolex Submariner No Date Preis, Omega Constellation Preis, A Lange & Söhne