Vacheron Constantin Heritage har alltid varit en fake rolex

 Vacheron Constantin Heritage har alltid varit en underskattad och underskattad klocka. Medan armbandsur generellt sett är mindre populära, har Vacheron Constantin alltid tillhandahållit några av de bästa alternativen i segmentet. Nu, för SIHH, introducerar varumärket 3 nya smaker av deras enkla men eleganta fake rolex kvällsklocka, denna gång i 18K roséguld och en riktigt cool "Majestic Blue" färgad urtavla. De nya bitarna kommer att innehålla en manuellt upprullad rörelse, en självupprullande rörelse och en retrograd rörelse för datum och tid.

Det är svårt för många författare att diskutera klockor eftersom de är minimala till sin natur. Och detta är särskilt sant när du tar hänsyn till miljön de bärs i, vilket betyder att du inte kommer att märka dessa på den rika strandpojken. Armbandsur är designade för att vara underskattade, eftersom de är designade för att lämna minimal bulk på handleden och vara en förlängning av din outfit istället för att ta dig bort från den. Dessa klockor är helt enkelt ... enkla. Vacheron har alltid haft en förkärlek för minimalistisk stil i urtavlarna och en intensivt komplex finish på urverken, och baserat på dessa tryckta bilder saknar dessa modeller verkligen inte visuell attraktion. Det ligger framför oss och ... ja, du vet hur det går.

Även om de sunburstblå urtavlarna är en fräsch uppdatering, med en ny färg för sina roséguldmodeller, är den slående estetiken ännu inte i ansiktet eller över toppen. Jag dras personligen till den handlindade modellen, eftersom jag älskar en snygg klocka utan datumfönster som distraherar från urtavlans övergripande symmetri. Datummodellen känns fortfarande i huvudsak Patrimony, och jag applåderar märket för dess matchande rolex replica datumfönster istället för att ha en vit bakgrund. Jag tycker att Retrograde Date-modellen är visuellt tilltalande, men lite upptagen för min klockans smak. Jag tror att min favoritfunktion är järnvägsspåren mellan timmarkeringarna - ett fint vintageexempel på en annars modern klädklocka.

Sammantaget saknas denna estetik i den nuvarande Patrimony-samlingen. Jag älskar looken och tycker att den passar bra till Vacheron Constantins övergripande stiltrender utan att förgrena sig långt från deras rötter. Är det en säker trekant? Absolut. Men det är inte en dålig sak och lägger till ett gäng estetiskt tilltalande klockor till märkets armbandsurkatalog. Priset är $ 18 600 för Patrimony manuell lindning, $ 26 200 för arvets självlindning och $ 43 400 för Patrimony retrograd dagdatum. Vacheron Constantin.

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

Rolex Submariner No Date Preis, Omega Constellation Preis, A Lange & Söhne