Den nya Rolex GMT Master 2 har kallats klockan fake rolex

 Den nya Rolex GMT Master 2 har kallats klockan "väntelista", en titel som anger de månader som måste vänta för att ha en, såvida du inte är villig att betala ett spekulativt pris som är nästan idag fördubbla Rolex listpris. Ett fenomen som var större än vad som hände för två år sedan vid lanseringen av Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona Steel och Cerachrom i stål och, nyligen, med Rolex Sky-Dweller Steel and Gold och som förväntas upprepa med Rolex GMT Master 2 126710BLNR eller Rolex Batman, presenterad på Baselworld 2019. Det är ett fenomen som de långa väntelistorna, som också involverade Tudor och Tudor Black Bay GMT för första gången.

Fall eller slump? Det är aldrig en tillfällighet när strategierna görs i Genève och författarna är Rolex (förstås som en grupp i detta fall) eller Patek Philippe, med skillnaden att bredden i fake rolex räckvidden och de långa väntelistorna ser Rolex vinna idag, begränsad som det är, Patek Philippe, att fokusera på Nautilus, vars referens 5711 i stål styr ett pris som är jämförbart med ett Rolex Daytona i guld, för att inte tala om den prislista som nås av en Patek Philippe Nautilus 5712 / 1A-001 eller av a Patek Philippe Nautilus 5726 / 1A-014. Logiken är alltid densamma: att skapa en formidabel förväntan och mata den, en politik som orubbligt upprör efterfrågan och utbudet och får marknadspriset att skyrocket.

Den perfekta strategin implementerad av Rolex.

Innan vi pratar om produkten, den nya Rolex GMT Master II "Pepsi" 126710 BLRO, måste vi prata om retningsstrategin och presentationen av ett objekt som förväntas av Rolex klockälskare. Som nämnts följer den antagna strategin som framgångsrikt implementerades med Sky-Dweller, med den väsentliga skillnaden att Rolex GMT Master 2 har en massa historia och en charm som Sky-Dweller inte kan skryta med. För några dagar sedan såg jag en video, som du kan komma åt genom att klicka här, där en före detta amerikansk soldat fick en 1960 Rolex GMT-mästare utvärderad av Antiques Roadshow och ställde ut den på en mässa i USA.

Mannen flyttas när han upptäcker marknadsvärdet för sin Rolex GMT-mästare (han hade köpt två, en för honom och den andra för sin far) och vittnar ännu en gång om den historiska vikten som en Rolex GMT Master 2 har i sin ursprungliga version, och hur populära de blå och röda färgerna som är associerade med denna rolex replica klocka är. Om spridningen av Rolex Sky-Dweller har varit framgångsrik, med tanke på att det inte är den absolut mest nykter och balanserade Rolex (jag gillar det men det är ganska ofta), föreställ dig vad som kunde ha utlöste lanseringen av stålversionen av Rolex GMT Master 2, en av de mest älskade och erkända lyxklockorna för sport i världen.

GMT Master 2 Pepsi: gillar, ogillar.

Lyssnar på kommentarerna från dem som har den ursprungliga versionen eller en av de historiska referenserna (före ankomsten av den första moderna versionen av Pepsi, med en Cerachrom keramisk remsa eller ramen och ett guldfodral, presenterat 2014), är det klart hur nya Rolex GMT Master 2 "Pepsi" 126710 BLRO brinner för en överväldigande skiva av tusenår, medan de med 40 eller fler dyker upp näsan och föredrar referenser med en aluminiumring eller pre-Cerachorm och alla de som går tillbaka i tiden fram till Rolex-referensen GMT Master 6542 från 1955.

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras