Med lanseringen av sin nya Superocean Heritage II Chronograph rolex replica

 Med lanseringen av sin nya Superocean Heritage II Chronograph 44 Ocean Conservancy Limited Edition tar den schweiziska urmakaren Breitling sitt senaste samarbete med en av världens rolex replica mest kända och effektiva internationella välgörenhetsorganisationer till en annan nivå. Här är veckans Watch to Watch-skopa, från Breitlings vintageinspirerade dykklocka.

Begränsat till 1 000 stycken, klockan lanserades vid ett evenemang i Bali där medlemmar i Breitlings "Surfers Squad" av varumärkesambassadörer - USA: s Kelly Slater och australierna Sally Fitzgibbons och Stephanie Gilmore - de gick med 100 gäster för ett strandrensningsinitiativ som involverade borttagning av hundratals kilometer avfall och plast från förorenade stränder. Lanseringen av denna nya klocka, markerad som en specialutgåva av Ocean Conservancy-logotypen inristad på den fasta casebacken, är det senaste steget i Breitlings engagemang för havsrelaterade miljöfrågor under VD Georges Kern, som gav den högsta versionen av Heritage Superocean II Outernown edition, utvecklad i samarbete med det hållbara klädmärket som grundades av Slater.

Precis som Outernown -klockan tillhör Ocean Conservancy Limited Edition den renoverade Superocean Heritage II Chronograph 44 -klockfamiljen, vars design påminner om den ursprungliga Breitling Superocean 1957. Rostfritt stålfodral med en diameter på 44 mm har en enriktad spärrring, tillverkad av reptålig och stötsäker keramik i havsblått, med en lysande prick vid 12-tiden för dykarens undervattensorientering. Tricompax, silverfärgad urtavla, med en 30-minuters kronograf vid 12, 12-timmarsräknare vid 6, körsekunder vid 9, och dag och datum i fönster vid 3, är skärmad av en konvex, dubbel icke-reflekterande belagd safir kristall. Blå höjdpunkter inkluderar den centrala sekundvisaren, kronografens sub-dial-visare och "Superocean" -bokstäver under dagdatumvisningen. Tim- och minutvisarna, liksom orienteringspunkten på ramen, är belagda med en glödande blå Super-LumiNova snarare än standardgrön.

Arrangemanget på ratten föreslår rörelsen inom klockan, den självuppdragande Breitling Caliber 13, byggd på en outsourcad ETA 7750 basrörelse och med en COSC-kronometercertifiering, en integrerad fake rolex kronograffunktion, en frekvens på 28 800 vph och en 42 timmars kraftreserv. Den skruvlåsta kronan och baksidan som säkert hyser denna hästkaliber hjälper till att säkerställa Superoceanns vattentäthet av professionell kvalitet på 200 meter eller 660 fot.

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras