Jag tyckte att det skulle vara intressant att se båda versionerna av Vacheron Constantin Patrimony fake rolex

 Jag tyckte att det skulle vara intressant att se båda versionerna av Vacheron Constantin Patrimony Traditionnelle Tourbillon 14-dagars sida vid sida. Detta inkluderar den standardversion som här är ref. 89000 / 000R-9655 samt 14-dagars Openworked Tourbillon ref. 89010 / 000P-9935 som är ny för 2014. Även om den i fake rolex huvudsak är samma klocka, har Openworked-versionen inte en traditionell urtavla och mycket skeletoniserad rörelse. Även om fallet och rörelsen är desamma har de två klockorna mycket olika personligheter (och priser).

Allt börjar med Vacheron Constantins hemlagade kaliber 2260 (vilket är 2260 SQ i Openworked -versionen). Detta är en fantastisk rörelse som är både vacker och prestigefylld, liksom ganska prisvärd att uppleva. Om du måste ha en tourbillon kan du också ha en med en lång effektreserv (och en indikator som visar den). Hur länge håller kraftreserven? Tja, klockans namn borde göra det ganska uppenbart. Vacheron Constantin Patrimony Traditionnelle 14 Day Tourbillon har två veckors strömreserv som är cirka 336 timmar. Jag hoppas att den har god noggrannhet under större delen av den tiden. I själva verket är detta kanske den längsta tourbillon-klockan med en reservfjäderladdad cylinder.

Med Genève -tätningen är rörelsen ganska hög i stamtavla och konstruktion. Symmetrin inte bara med urtavlans layout, utan i själva rörelsen är imponerande och attraktiv. Rörelsen rolex replica går på 2,5 Hz (18 800 bph) och har 231 relativt effektiva delar. Tourbillonburen i sig är en attraktiv egenskap med sitt maltesiska korsmotiv.

I formen SQ (squellete eller "skeleton") 2260 får rörelsen en helt annan karaktär, även om dess egenskaper och prestanda är identiska med de i standarden 2260. Vad som skiljer sig är hur mycket uppmärksamhet den får från specialiserade händer eftersom den har helt skeletoniserade och graverade broar. Detta innebär att all potentiellt överskott av metall tas bort för att möjliggöra en visualisering av så många rörelser som möjligt, men också att de tillgängliga ytorna är i många ansikten dekorerade med gravyrer.

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras