År 2015 är mycket viktigt för fake rolex Italien

 År 2015 är mycket viktigt för fake rolex Italien, och ännu mer för Milan, på grund av värdrollen under Universal Exposition. Öppningen av EXPO 2015 ägde rum den 1 maj och avslutas den 31 oktober. För tillfället skapade Audemars Piguet en begränsad upplaga av Royal Oak Chronograph-klockan för att göra den fantastiska hyllningen till både Italien och staden Milan.

Det subtila italienska motivet ingår i smärre detaljer, som kan noteras till exempel i den 30 minuters räknaren klockan 3, indexen har de ikoniska gröna, vita och röda färgerna på den italienska flaggan. Audemars Piguet har tagit hand om detaljerna för att bygga en verkligt unik klocka. Materialet i denna koordinerade gummiband är sällsynt och i själva verket fanns det bara en klocka som hade remmen i sådant material - Royal Oak "City of Sails", som skapades 2002. Nästa funktion i denna begränsade klocka som inte får missa är casebacken med "Swiss Made Limited Edition" -stick.

Under åren har kronografen varit oskiljaktigt förknippad med sportklockans historia och ingår nu i Royal Oak-kollektionen. Allt är monterat i det rostfria höljet med en diameter på 41 mm som rolex replica bibehåller den legendariska designkoden. Det vackra och subtila spelet mellan glans- och satinelementen, inklusive de åtta skruvarna, gör verkligen ett stort intryck, precis som i 1972-modellen.

När vi går bortom ratten kan vi se det dekorativa motivet "Grande Tappiserie".

”Audemars Piguet förverkligar denna dekoration på gamla maskiner enligt Arabesque-tekniken. Denna sällsynta tillverkningsprocess, som Audemars Piguet är stolt över att behärska och använda, gör det möjligt att producera klippningen och maskstrukturen på spåren som sätts in samtidigt. Överlappningen mellan de två dekorationerna, kännetecknande för Royal Oak, ger ratten en unik prakt. "

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras