2010 gjorde Hublot rolex replica en enorm marknadsföringskupp

  

2010 gjorde Hublot rolex replica en enorm marknadsföringskupp

2010 gjorde Hublot rolex replica en enorm marknadsföringskupp när det lilla men karismatiska klockmärket på något sätt lyckades slåss mot de stora företagen för att bli den officiella tidtagaren för 2010 års FIFA-VM i Sydafrika. Mondo, som äger rum vart fjärde år, observeras ständigt av över en miljard människor runt om i världen. Och tack vare den framträdande visningen av varumärket Hublot i varje spel, snart de som inte visste något om den schweiziska urmakaren. Fotboll har sedan dess blivit ett viktigt marknadsföringsverktyg för Hublot och de förstärkte nyligen sin förening med sport genom att introducera den nya Hublot Classic Fusion Chronograph Chelsea FC-klockan, den officiella klockan för Chelsea Football Club.

För sitt samarbete med Chelsea har Hublot släppt Hublot Classic Fusion Chronograph Chelsea FC-klockan. Classic Fusion-fodralet är den mer diskreta och eleganta versionen av deras explosiva Big Bang-fodral, relativt sett, naturligtvis, och är kanske bäst lämpad för en fotbollsklubb som kommer från det glittrande Chelsea-området i London. Trots att det är en snyggare version av det mer populära Big Bang-fodralet, har Classic Fusion-fodralet fake rolex fortfarande en märkbar närvaro på handleden. När det gäller Hublot Classic Fusion Chronograph, Chelsea FCs klocka, har vi ett stort 45 mm titanfodral som har en utsökt blandning av satin och spegelfinish.

Klockans framsida är tydligt inspirerad av färgerna på Chelsea Football Club, som har smeknamnet "The Blues". Ratten har en blå sunray satin finish med stora tillämpade index. Passande är att klockan 12 har ersatts av lejonet som hittades i Chelsea-toppen. Klockan har en genomskinlig safirrygg med Chelsea-topp. Inuti klockan slår Hublot HUB1143 självlindande kronografrörelse. Tillverkad av 280 komponenter, den har en 42-timmars effektreserv och är en grundläggande rörelse i Classic Fusion-linjen.

Nu måste jag erkänna att Chelsea inte gick så bra förra säsongen, men då var förra säsongen lite mer chockerande eftersom utomstående Leicester City vann mästerskapen mot alla odds. Om du inte känner till engelsk fotboll har bookmakare gett Leicester City 5000-1 en chans att vinna mästerskapet - detta är det mest chockerande resultatet under förra säsongen. Det kan dock inte förnekas att Chelsea har gjort enorma framsteg under de senaste två rolex kopia decennierna. Å ena sidan som ofta försvann mitt på bordet betraktas nu Chelsea som en av världens fotbolls jättar och är erkända för sin vilja att vinna. Och med den taktiskt kloka italienska Antonio Conte vid rodret nu kommer Chelsea att vara ivriga att hämnas och måste ses som nästa säsongs utmanare.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras