Under 2018 fake rolex modifierade Rolex båda versionerna av Deepsea och

Under 2018 fake rolex modifierade Rolex båda versionerna av Deepsea och

In i djupet

Under 2018 fake rolex modifierade Rolex båda versionerna av Deepsea och vi testade D-Blue-modellen. Medan den mest uppenbara skillnaden är det bredare armbandet med sitt större viklås, har proportionerna överlag en mer harmonisk känsla. Armbandets ändstycken sticker inte längre ut ovanför klackarna. En annan ny funktion är en liten Rolex-krona placerad vid kanten av urtavlan klockan 6 mellan orden "schweiziska" och "gjorda."

Rolex pratade också med några av de mindre detaljerna. avståndet mellan fodralet och ramen har minskat, vilket begränsar mängden smuts som kan tränga in i klockan. Den runda lysande markören på ramen är inte heller så hög och är därför mindre mottaglig för skador. Armbandet har redesignats för att rolex replica vara mer smidigt och bekvämt.

Högt tryck

Att producera en extremt tryckbeständig klocka är faktiskt inte extremt svårt. Tjockleken på fodralets väggar och de yttre dimensionerna kan ökas till den punkt där en klocka kan tillverkas med mycket hög vattentålighet. Men Rolex närmade sig inte problemet på detta sätt. Från början var Deepsea-ingenjörernas mål att skapa en bärbar klocka. De lyckades med en diameter på 44 mm och en tjocklek på 18 mm, vilket också är mycket bekvämt att bära.

Detta krävde en helt ny omformning av målstrukturen - vilket resulterade i det Rolex-utvecklade och patenterade "Ringlock-systemet." Systemet består av tre element som absorberar tryck: den 5,5 mm tjocka safirkristallen, den 3,28 mm tjocka caseback av titan av grad 5 och den inre ringen av Biodur 108-stål. Systemet är rolex kopia omgivet av ett 904L stål Rolex-fodral. Titanbacken skruvas inte ned men pressas på den inre ringen av en gängad ring av samma stål som fallet.


HTTPS://WWW.KOPIORKLOCKOR.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras