Rubber B, det första fake rolex företaget som skapade integrerade gummiband

 

Rubber B, det första fake rolex företaget som skapade integrerade gummiband

Rubber B, det första fake rolex företaget som skapade integrerade gummiband för olika Rolex-, Panerai-, Tudor- och Patek Philippe-klockor, har nu lanserat det tidiga tillskottet till sin AP-serie: ett gummiband designat speciellt för Audemars Piguet-modeller Royal Oak 41mm, som ursprungligen kommer på ett guld- eller stålarmband. Som alltid tillverkas och tillverkas hela Rubber B-produktlinjen i Schweiz av de bästa ledarna inom klockindustrin.

Det här nya bandet integreras sömlöst med Royal Oak-fodralet, eftersom det är känt för Gummi B-innovationer, samt erbjuder andra element som är unika för själva serien. De exceptionellt innovativa B-gummibanden är alltid utformade för att montera kundens OEM-utrustning utan att behöva använda ytterligare inslag, stift eller andra fjäderstänger rolex replica som används i kombination. Rubber B för Royal Oak har en estetiskt tilltalande design och rätt passform. Den har en unik monolitisk "titanium bridge" -insats som rymmer kundens AP-stift samtidigt som den ger en utomordentligt imponerande integration. Detta erbjuder många fördelar, som säkerhet, komfort och stabilitet hos klockan på bärarens handled.

LUXURY ENGINEERING

Titan används i marina strukturer och skrov på stora fartyg, men är extremt motståndskraftigt mot korrosion från hårda element som havsvatten och klor. Titan kan användas i färdiga applikationer där optimal rolex kopia styrka önskas i ett litet paket. Så viktigt som funktion måste form också tas med i beräkningen, och därför har gummi B för Royal Oak 41mm en oklanderlig design, jämn med varje element i klockfodralet och klackarna.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras