Omega ha appena lanciato una nuova collezione in fake rolex edizione

  

Omega ha appena lanciato una nuova collezione in fake rolex edizione

Omega har precis lanserat en ny samling i fake rolex begränsad upplaga av 18 stycken med referensen "First Omega Wrist-Chronograph" 516.52 .48.30.04.001. Till skillnad från tidigare Omega-klockor som är helt nya med en "vintageinspirerad" estetik, kombinerar den första Omega-Wrist-Chronograph nya och gamla delar inklusive en mycket välrenoverad Omega kaliber 3018 (namnet ges till dessa nyligen restaurerade rörelser) som ursprungligen producerades 1913. Rörelserna är också kända under sitt ursprungliga namn som 18 "CHRO kalibrer och på grund av sin ålder och skick ser de olika ut i var och en av de 18 styckena i uppsättningen. / p>

Omegas första kronografarmbandsur debuterade vid ett evenemang som ägde rum i dess museum i Biel, Schweiz, och visade den omständliga ansträngning Omega har gjort för att återuppliva varje rörelse i ett fall inspirerat av första handledskronograf producerad av märket. De 105 år gamla rörelserna behöver reservdelar och stora mängder efterbehandling och rengöring - samt dekor, naturligtvis. Omega påpekar att enligt hans uppfattning "var och en av rörelserna är unik" i funktion av omstruktureringsprocessen. Omega renoverade faktiskt rörelserna i deras uppskattade Omega Atelier Tourbillon. Detta är ett speciellt område i Omega där vissa mästarklockmakare utbildas för att göra Omega tourbillon-klockor. Samma team, som jag förstår det, är rolex replica ansvarigt för 18 "CHRO restaureringsprojekt.

Den 18 "" CHRO-rörelsen lindas manuellt med tiden och en 15-minuts monopusher-kronograf (knappen finns vid 6-tiden på fodralet). Jag tror att rörelsen går på 2,5Hz och har en effektreserv på cirka 40 timmar. I de flesta fall är dessa rörelser i sin renoverade form mer attraktiva och förmodligen vackrare än de ursprungligen var för mer än 100 år sedan. Ursprungligen skulle en sådan klocka sannolikt ha använts av en pilot, vilket är vettigt med tanke på dess flygplanstil. Liknande urtavlor sågs på militära pilotur som blev populära under första världskriget.

Alla tidiga Omega Wrist-Chronograph klockor har en grand-feu emaljskiva speciellt inspirerad av den ursprungliga tidiga 1900-talsmodellen. De blåblåa stålhänderna på en sportig vintage-urtavla skapar ett mycket attraktivt ansikte för denna bit. Fodralet är 47,5 mm brett (vattentåligt till 30 meter) i 18 k vitguld med 18 k Sedna (roséguld) för kronografkronan och påtryckaren. Jag tyckte att det bruna läderremmen i 20 mm "tre porthole" -stil var ett bra komplement till designen. Trots den stora rolex kopia fallstorleken, gör de relativt små klackarna i historisk stil att klockan är ganska bärbar. Observera caseback i jägerstil som öppnas för att avslöja en vy av rörelsen inuti fodralet skyddad av safirglas.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras