När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras

  

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras efter specifika föregångare kan fans av mekanisk tidtagning "förstå" designhistoriken. I den här funktionen från vår WatchTime Special Design Issue 2019, som säljs nu, tittar vi på sex klockor som väcker en längtan efter det förflutna

JAEGER-LECOULTRE POLARIS MEMOVOX

Ett sportigt och elegant armbandsur är ett bra val att bära på en trendig strand. Och larmfunktionen försäkrar att en nattuggla inte glömmer ett kvällsmöte. Larmet fungerade också under vattnet på originaluret, som Jaeger-LeCoultre hade premiär 1965. En variant med sportig design (till vänster) debuterade tre år senare. Det fungerade som inspiration för den nya modellen, som anlände 2018. Rostfritt stål, 42 mm, tillverkar Calibre 956, automatisk, begränsad serie med 1 000 klockor, 12 600 dollar.

BREITLING NAVITIMER

Navitimer har kultstatus inte bara bland piloter utan också med sina jordbundna motsvarigheter. Den här klockan introducerades 1952 och representerar också en epok när den ökande flygtrafiken revolutionerade resan. Många nya versioner utan glidregel på ramen och till och med utan stoppurfunktion debuterade 2018. Men klassiska modellvariationer med båda dessa funktioner, som Navitimer 1 B01 Chronograph 46 (visas), finns fortfarande tillgängliga för Breitling-fans. De skiljer sig från den ursprungliga Navitimer främst på grund av deras större storlek och kontrastfärgade subdialer. Rostfritt stål, 46 mm, tillverkning Caliber B01, automatisk, kronometer, 8 215 $.

IWC PORTUGIESER

Elegans som sträcker sig över generationer: IWC firade ett milstolpejubileum rolex replica 2018 med den senaste versionen av denna ikon. Den nya Portugieser Hand-Wound Eight Days Edition ”150 Years” är inspirerad av de stora, raka, stålklockorna som IWC levererade till portugisiska importörer 1939. Det eleganta 41,5-mm-fodralet omringade olika alternativ. Roséguld, 43 mm, tillverkning av kaliber 59215 med reservdisplay på baksidan, handlindad, 18 800 dollar.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk