Just meddelat av fake rolex Panerai är en ny Luminor 1950-klocka med

  

Just meddelat av fake rolex Panerai är en ny Luminor 1950-klocka med

Just meddelat av fake rolex Panerai är en ny Luminor 1950-klocka med ett graverat fodral i jägerstil gjord för den berömda brittiska vapenmakaren Purdey. Panerai har tidigare arbetat med Purdey, som också hör till Richemont-gruppen, och dessa nya modeller är inspirerade av den afrikanska "Big Five". "Jägerstil" -fodralet, vilket innebär att det har ett skyddande metallskydd på ratten som öppnas på ett gångjärn, är inte bara tematiskt lämpligt för ett samarbete med en vapentillverkare utan ger också gott om utrymme för djurmotiv. handgraverad. Som en co-branding-övning ser Panerai Luminor 1950 Sealand för Purdey ut som en mycket konsekvent och utförd produkt med ett klassiskt men maskulint tilltal.

Panerai Luminor 1950 Sealand-fodralet har varit duken för andra graverade Panerai-klockor - och mestadels djurtema, som "The Year Of The Monkey" -uret vi har täckt här. Panerai har faktiskt en större samling än Panerai för Purdey-klockor, men denna specifika samling fokuserar på Big Five i Afrikas "lekande djur", nämligen lejon, leopard, buffel, elefant och noshörning. Vapengravyr har en lång tradition och distinkt stil som vi har sett fungera ganska bra på klockor tidigare, som Madeworns graverade Rolex-klockor (här för hand).

Panerai förklarar att graveringarna först beskrivs i kritpulver eller magnesiumpulver rolex replica och sedan graveras för hand med en burin - vilket kräver mer än en veckas arbete. Mönstret som finns runt omkretsen av det graverade området är uppenbarligen inspirerat av afrikansk konstverk och görs i inlagt guld - tillsammans med det mycket framstående märket "Panerai for Purdey". Konstverket är i en klassisk stil som liknar den som ofta finns på hagelgevär som de som tillverkas av Purdey.

Sealand-fodralet är vanligtvis 44 mm brett och vattentätt till 100 meter. Liksom andra Sealand-klockor kör Panerai Luminor 1950 Sealand för Purdey-modeller Panerais automatiska P.9000-rörelse som går vid 4Hz med en 3-dagars effektreserv och finns i ett brett utbud av Panerai-erbjudanden. Vi förväntar oss att rörelsen ska vara synlig genom en displaycase, som på andra sjællandsklockor. Panerai har inte tillhandahållit urvalsbilderna för den här klockan, men det kommer rolex kopia sannolikt att vara i linje med liknande klockor i deras sortiment, som vi ser ovan. Ett svart gummiband ingår, men det vattentåliga kalvskinnsbandet passar bäst med en safari-outfit och stövlar.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras