TAG Heuer fake rolex Autavia, som lanserades i år

TAG Heuer fake rolex Autavia, som lanserades i år

TAG Heuer fake rolex Autavia, som lanserades i år, blev en succé och idag släpps en ny tidsbegränsad upplaga som är avsedd att fira Jack Heuer 85-årsjubileum. Dagens TAG ville främja värdet av Jack Heuer's arv så mycket som möjligt och med goda skäl. Den charmiga före detta chefen för TAG Heuer är också en del av den ursprungliga Heuer-familjen som startade varumärket. På 1960-talet lanserade han den berömda Carrera-samlingen och den första handledsversionen av Autavia.

Enligt TAG Heuer skrev Heuer-företaget 1933 (ett år efter att Jack Heuer föddes) namnet "Autavia", vilket var en kombination av orden "bil" och "luftfart". Tanken var att ha en lämplig tidsram för båda ändamålen. Det var först cirka 30 år senare, 1962, att Autavia-namnet gavs till ett armbandsur, vilket Jack Heuer hävdar var den första klockan han designade när han var på företaget. Jack verkar också föreslå att den här begränsade upplagan av den moderna Autavia Heuer 02 är "den sista klockan jag gjorde", vilket kan betyda att du kan göra med de klockor som är kopplade till den. Det kan vara fallet, men min tarm säger att det sannolikt kommer att finnas en begränsad upplaga av Jack Heuer klockor ibland så länge rolex replica det finns en Jack Heuer runt (och det kan leva långt över 85).

Jag granskade nyligen klockan TAG Heuer Autavia Caliber Heuer 02 på en BlogtoWatch här. Den begränsade upplagan av Jack Heuer är liknande, men med några anmärkningsvärda skillnader utöver de uppenbara urtavlorna, även om dessa skillnader kan vara svåra att identifiera om du inte vet vad du letar efter. Till skillnad från den obegränsade CBE2110.FC8226-versionen av Autavia Heuer 02, är denna CBE 2111.BA0687-version av motorvägsreferensen Jack Heuer naturligtvis begränsad till 1932 bitar (på grund av Jacks födelseår). Klockan förväntas släppas runt Jacks 85-årsdag den 17 november.

Jag rekommenderar starkt alla som är intresserade av den här klockan och som kanske har missat min recension ovan att hänvisa till den här artikeln efter att ha läst den här artikeln. För det mesta sträcker sig allt jag har sagt om den obegränsade upplagan av denna limited edition-modell från Heuer 02s automatiska rolex kopia kronograf automatiska rörelse till det snygga utseendet och bra valuta för pengarna.

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras