Mysterious rolex kopia Hour klockan av Cartier Clé

Mysterious rolex kopia Hour klockan av Cartier Clé

Mysterious rolex kopia Hour klockan av Cartier Clé ("Clé de Cartier") är förmodligen min nya favorit Cartier herrklockmodell som debuterade här på Watches & Wonders 2015 i Hong Kong. Det är faktiskt en kombination av tre befintliga Cartier-element. För det första är det också klockan för den nya Clé de Cartier-klockkollektionen (för händer) för 2015. Därefter är det den hemgjorda Cartier 9981 MC-kalibern som invigdes 2013. Och slutligen är det en presentation av särskild form av Cartier skelett urtavla som vi har sett från nästan början av Cartiers high-end haute horology samling av klockor.

2013 kom jag överens med Rotonde de Cartier Mystery-klockan inspirerad av de historiska Cartier-klockorna som använder transparenta skivor för att röra sina händer. Dessa har kallats "mystiska klockor" eftersom det inte var uppenbart hur händerna var anslutna med tanke på illusionen att de svävade. Denna teknik applicerades först på klockorna, men Cartier introducerade de "mystiska" händerna på de transparenta skivorna i MC Cartier 9981-rörelsen. Denna rörelse gör comeback för 2015 i Cartier Clé Mysterious Hour klockor. Låt mig vara den första som säger att protokollet också är mystiskt ...

Tillverkad i 158 delar, 9981 MC-rörelsen på 4,61 mm tjock löper vid en modern 4Hz och har en 48-timmars effektreserv. Detta är ganska trevligt med tanke på att själva rörelsen faktiskt är en halvmåne. Mycket rolex replica av det inre utrymmet är öppet, tillägnad safirkristaller där händerna placeras i timmar och minuter. Denna inre del av klockan är annars transparent och erbjuder en vy genom ratten till andra sidan. Några av rörelserna är synliga genom ratten och resten kan beundras genom safirglasfodralets bakfönster. Jag gillar det verkligen, för jämfört med de vanliga Clé-modellerna med MC-rörelsen från 1847 verkar Clé Mysterious Hour ha ett något större fönster.

Det är mycket viktigt att notera att medan standard Cartier Clé-klockan (för män) är 40 mm bred, är Clé de Cartiers mystiska Hour 41 mm bred. Jag tror att denna lilla mängd extra dimensioner var nödvändig för att tillgodose den bredare rörelsen. Fodralet är fortfarande ganska tunt på bara 11,25 mm. Intressant, ur materiell synvinkel kommer Clé Mysterious Hour (vid lanseringen) att finnas i 18 karat rosa guld och 950 palladium. I likhet med platina ser vi inte så mycket fake rolex palladiumklockor. Jag tvivlar dock på att det någonsin kommer att finnas en stålversion av den nu mystiska Clé - men det skulle vara fantastiskt.

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras