Historien fake rolex om den berömda stora IWC-piloturet går

Historien fake rolex om den berömda stora IWC-piloturet går

Historien fake rolex om den berömda stora IWC-piloturet går tillbaka till de flesta armbandsurens historia: IWC gjorde det för det tyska flygvapnet 1940. Den 55 mm breda, 52 kaliber T.S.C. Motorklockor har avgörande utformat genrepilotens klocka med sin observationsurdesign - tillsammans med samma modeller från tyska tillverkare A. Lange & Söhne, Wempe, Laco och Stowa.

Typiskt var den militära triangeln med ett kolon vid tolv, sans serif-nummer, där det ser ut som en streck och diamantformade händer. Dessa funktioner finns idag i nästan alla nuvarande IWC-pilotklockor. Mark XVIII följer också familjedesignen, även om dess modell, flygflygklockan från 1949 byggd för rolex replica Royal Air Force, hade olika antal och händer.

Utvecklingen av Big Pilot's Watch

Efterföljaren till den ursprungliga modellen startade dock inte förrän 2002: IWC gav ut den stora piloturet på nytt med ett stålfodral på minst 46 millimeter och dess sju dagar kaliber 5011. Med sina slående dimensioner och dess enkel design, blev snabbt ett manligt uttalande på handleden. Förutom den typiska urtavlan är den koniska kronan, som underlättar användning med handskar, också en igenkänningsfunktion.

Fallstorleken på den stora klassiska piloturet har varit 46 mm från 2002 till nu, men i den nuvarande versionen har den egna kalibern 51111 förbättrats, precis som Mark-modellerna, är Big Pilot's Watch en del av Klassisk samling, vars fodral har lätt gravering av det klassiska Ju 52-flygplanet. Med tiden har IWC förvandlat Big rolex kopia Pilot's Watch till en liten samling. Tillverkningen tar olika riktningar. Modellerna är mer historiska, modernare, mer komplicerade eller mer eleganta än de klassiska.

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras