Det var spänning bland fake rolex entusiaster under 2010

Det var spänning bland fake rolex entusiaster under 2010

 Det var spänning bland entusiaster under 2010, med ordet att TAG Heuer skulle introducera ett helt nytt sortiment av Carreras. Den nya Carrera skulle vara "lanseringsmodellen" för TAG Heuer's nya interna rörelse, Calibre 1887. Vintage-entusiaster uppmuntrades av det faktum att den nyaste Carrera skulle dra kraftigt från de allra första Carreras från 1963, med både den traditionella geometrin i Carrera-fodralet och den rolex replica rena stilen på Carrera-urtavlan.


Genom en återförsäljare i England fick jag en av de första Caliber 1887-Carreras som anlände till USA och blev förskräckt när jag tog ur ur lådan. Urtavlan var ljusvit, med tunna markörer och händer, som på den allra första Heuer Carreras från 1963. Detta är ungefär lika "rent" som en urtavla kan vara - en liten "TAG Heuer" -logotyp klockan tre och " Cal 1887 "klockan nio, med datumfönstret nästan gömt i timmeinspelaren, klockan sex. 1963 såg vi Valjoux 72 driva en kronograf som visade minimalismens skönhet; 2010 såg vi Calibre 1887 driva en kronograf som följde samma tillvägagångssätt. Det var en konsistens mellan dessa två Carreras, en från 1963 och en från 2010, som om samma hand hade ritat båda modellerna.


Entusiaster skulle förlåta det faktum att Calibre 1887 Carrera hade sina register i klockan sex, nio och 12, snarare än den rolex kopia traditionella klockan tre, sex och nio o ' klocka (ibland kallad "tri-compax"). Klockan var ett stort steg i rätt riktning efter Carreras under det föregående decenniet, vilket återspeglar stilen med den första Carreras, även om rörelsens konfiguration hindrade TAG Heuer från att tjäna alla poäng.

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras