Utgångspunkten fake rolex för Montegrappa-konfiguratören är ZERO Custom-serien, som kan göras med reservoarpenna

 Utgångspunkten för Montegrappa-konfiguratören fake rolex är ZERO Custom-serien, som kan göras med reservoarpenna, rullboll eller kulspetsalternativ, och ett exempel på vilket du kan se ovanstående ZERO Custom Rollerball. Utfört i ett gult och svart harts tema med pistolmetall och ultrasvart ruteniumplätering med en personlig inskription på locket. En anpassad rullboll som denna kommer ut till € 320 (ungefär $ 360). Nollanpassat alternativ är idealiskt för någon som bara blir fuktiga med avancerade skrivinstrument, unga yrkesverksamma eller som en present till nyutbildade studenter.


Ett steg ovanför ZERO Custom är de tre extra anpassade pennorna du ser här, två gjorda som rullbollar och en gjort som en reservoarpenna (notera att kulspetsen inte är ett alternativ i Extra Custom). Den röda och vita 'Extra anpassad' rullbollen är gjord med en silverplåt i matchning med röd celluloid och Carrara vit rolex replica marmor för en aBlogtoWatch färgämnesbit. Den andra Extra Custom-pennan tar ett annat tillvägagångssätt, med en guldpläterad silverplåt, kolfiberfat och en afrikansk ebenholts träka. Båda dessa finns i en träpresentationslåda med en metallägarens plack som kan graveras. Den extra anpassade pennan i rött och svart tema skulle komma ut till ett pris av € 1 105 (ungefär 1 250 USD) och den guldpläterade silverplattan med kolfiber skulle komma ut till ett pris av 1 144 € (ungefär 1 295 USD).


Fontänpennor har länge varit grundläggande i Montegrappas historia, och här kan du se en extra anpassad reservoarpenna. Det här stycket är gjort med en guldpläterad silverplåt med en Thuja-trumma / -mössa och Malachite Celluloid-finish. Alla Montegrappa-fontänpennor använder ett patenterat kolvsystem med hög precision som levererar bläck till en 18k guldklack och ebonitmatning. Detta skapar en av de bäst presterande skrivupplevelserna från alla reservoarpenna. Som med alla extra anpassade stycken, kommer detta också med en träpresentationslåda med en metallägarens rolex kopia plack som kan graveras. Priset för en reservoarpenna som denna är 1 505 € (ungefär 1 700 USD).

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras