Nixie Time Zone Clock V2 sammanfogar noggrann schweizisk design med ingen längre tillverkad glödande rörteknologi

 Veterankreativa och produktionsföretag fake rolex Adatte Design i Lausanne, Schweiz är inte främling för tidtagning eller god smak. Ansvarig för viktiga delar av armbandsuret för konsumentköpupplevelser, inklusive förpackningar för varumärken för lyxklockor och visningsskulpturer i detaljhandeln - Adatte Design rör sig långsamt in i konsumentutrymmet. Ett av de mest genomarbetade konsumentfokuserade projekt som genomförts av företaget är Nixie Time Zone Clock Series, nu tillgänglig som Nixie Time Zone Clock V2 (version 2). Klockan är mer än ett instrument för att berätta tiden; det är avgjort konstnärligt i form och presentation, och beskrivs bäst som en omsorgsfullt utformad mekanisk skulptur. Efter en introduktion om själva klockan hittar du en intervju med Adatte Design-chef, Jeremia Adatte.


Funktionellt sett är Nixie Time Zone Clock en maskin som använder vintage (men rolex replica ny-gammalt lager) glödande in-line numeriska indikatorrör - mest känd som "Nixie tubes" - för att indikera aktuell tid (och datum) i fem av världens tidszoner (Dubai, Taipei, New York, London och Genève). En hög nivå av anpassning av potenital innebär att köpare av Nixie Time Zone Clock kan välja att ersätta standardstadnamn med städer eller tidszoner som de väljer. Även namn på personer eller platser kan ersätta stadens namn själva, och andra språk än engelska kan begäras.


Man kan ställa in klockan så att den bara visar en enda tidszon, statiskt, men det kan också ställas in för att använda ett internt motorsystem för att vrida en rörformig enhet på sidan av stycket, som automatiskt roterar var 10: e sekund, och tidsvisningen justerar sig själv så att rolex kopia den matchar stadens namn. Med betoning på läsbarhet (även i totalt mörker) är Nixie Time Zone Clock en användbar mekanism för att berätta tiden i olika rum eller inställningar.

Populära inlägg i den här bloggen

Vacheron Constantins utomeuropeiska klockfamilj har alltid varit fake rolex

Breitling Superocean fake rolex Heritage är en klassisk

När retroinspirerade fake rolex klockor modelleras